Online ismétlési lehetőség

Online ismétlési lehetőség a gimnáziumi felvételi előkészítő tanulói részére

Szeretnél olyan felvételi előkészítőt választani gyermeked számára, ahol egészen biztosan nem marad le semmiről?

Mindenképp olyan helyre szeretnéd beíratni gyermekedet, ahol garantált pótlási lehetőséget biztosítanak számára hiányzás esetén?

Akkor a legjobb helyen jársz!

Szülőként joggal merül fel benned a kérdés, hogy gyermeked hogyan fogja bepótolni a tanulnivalókat egy esetleges hiányzás esetén. Mivel a felvételi előkészítő tanfolyam hónapokat vesz igénybe, ezért bármikor előfordulhat, hogy gyermeked nem tud megjelenni a tanfolyamon betegség, családi program vagy más elfoglaltság miatt.

Nekünk azonban van az ilyen esetekre egy tökéletesen működő megoldásunk!

Hogyan oldjuk meg, hogy gyermeked ne maradjon le hiányzás esetén sem?

Mivel a tanfolyam díja minden alkalmat tartalmaz, ezért alap esetben hiányzás esetén az adott alkalmat elveszítenétek. Mi azonban szeretnénk, ha ez nem történne meg még akkor sem, ha gyermeked nem tud megjelenni valamelyik foglalkozáson.

Nálunk van lehetőség élő online oktatáson való részvételre is. Ez azok számára tökéletes megoldás, akiknek lakóhelye túlságosan távol esik felvételi előkészítőink helyszíneitől. Élő online képzésünk vasárnaponként zajlik, és a tantermi tanfolyamokhoz képest egy hét csúszásban van, vagyis egy héttel később kezdődik.

Online képzésünket élőben közvetítjük tanteremmé átalakított stúdiónkból, ahol tanáraink ugyanazt a tananyagot tanítják meg, mint egy héttel korábban a személyes oktatás keretein belül. Aki részt vesz az online oktatáson ugyanúgy felteheti a kérdéseit élőben, mint a tanteremben, csak a Zoom-on keresztül. Az online órának addig nincsen vége, amíg minden kérdés megválaszolásra nem kerül.

Fontos, hogy a gyermek aláírása a szülő vagy gyám aláírása nélkül nem fogadható el.

Miután lezajlottak a felvételi vizsgák, lehetőségetek van a tanulói adatlapon szereplő sorrend megváltoztatására, vagy akár új tanulmányi területet is felvehettek. Ez utóbbira azokban az iskolákban van lehetőségetek, amelyet az eredeti tanulói adatlapon megjelöltetek. Ha új tanulmányi területet szeretnétek felvenni, akkor az érintett középiskolával szükséges előzetesen egyeztetnetek.

A változtatáshoz módosító tanulói adatlapot kell előállítanotok szintén a KIFIR rendszerből, melyet meg kell küldenetek az Oktatási Hivatal részére.

A beküldési határidőket szintén az Oktatási Hivatal teszi közzé. Az aktuális időpontokról  honlapunkon itt  tájékozódhatsz.

Lehetőségetek van a tananyag online ismétlésére vagy pótlására

Az online tanórákról felvételt készítünk és korlátlan hozzáférést biztosítunk ezekhez a felvételekhez gyermeked számára. Így hiányzás esetén otthoni körülmények között végignézheti és megtanulhatja a hiányzás miatt kimaradt anyagrészt.

Ezeket a felvételeket akárhányszor megnézheti, vagy akár együtt is megnézhetitek, beletekerhettek stb. Így megkapja azokat magyarázatokat, anyagrészeket, amelyekről lemaradt.

Zoom-on keresztül tartjuk az órákat, a belépéshez szükséges kódot e-mailen keresztül lehet elkérni az adott alkalomhoz.

Ezzel a lehetőséggel azt szeretnénk biztosítani számotokra, hogy minél magasabb minőségű oktatásban lehessen része gyermekednek, illetve, hogy hiányzás esetén se maradjatok magatokra.

Gimnáziumi Felvételi Előkészítő
Horváth Katalin
Vezető tanár