Minőségi oktatást biztosítunk

Hogyan biztosítjuk a minőségi oktatást Budapesten és vidéken is?

Számodra is fontos, hogy olyan középiskolai felvételi előkészítőt válassz, amelyik igazán minőségi oktatást nyújt gyermeked számára?

Lényeges szempont számodra az is, hogy a vidéki városokban is ugyanolyan jó minőségű oktatást kapjon gyermeked, mint a fővárosban tanuló gyerekek?

Ezért tartjuk fontosnak, hogy vidéki iskoláinkban is ugyanolyan magas színvonalú felkészítést adjunk a gyermeked számára, mint Budapesten.

A Középiskolai Felvételi Előkészítő tanfolyamait először Budapesten indítottuk el. A sikerre, az érdeklődésre és az igényekre való tekintettel több vidéki nagyvárosban is elindítjuk képzéseinket 4, 6 és 8. osztályos gyermekek számára.

Hogyan biztosítjuk a minőségi oktatást felvételi előkészítőinken?

Mivel több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a gyermekek felvételi vizsgára való felkészítésében, ezért úgy döntöttünk, hogy ezeket a tapasztalatokat Budapest mellett elvisszük több vidéki nagyvárosba is.

Alapvetően ragaszkodunk a tantermi oktatáshoz, mert a személyes megjelenést megkívánó oktatási rendszer hatékonyságát semmi sem múlhatja felül.

Ugyanakkor van lehetőség élő online oktatáson való részvételre is, amennyiben lakóhelyetek közelében még nincsenek felvételi előkészítőink. Az online lehetőség mintegy kiegészítője is a tantermi oktatásnak, hiszen előfordulhat, hogy betegség vagy egyéb program miatt nem tud gyermeked megjelenni személyesen a tanfolyamon. Ilyenkor könnyebben pótolhatja a kimaradt anyagot élő online tanfolyamaink keretein belül. Ezzel a lehetőséggel is azt szeretnénk biztosítani számotokra, hogy minél magasabb minőségű oktatásban lehessen része gyermekednek, illetve, hogy hiányzás esetén se maradjatok magatokra.

Pontosan mit tanítunk meg gyermeked számára?

Gyermeked sikeres felvételi vizsgája mindannyiunk elsődleges célja. Ezért egy olyan különleges oktatási rendszert és tematikát dolgoztunk ki, amely keretein belül gyermeked mindent megtanulhat, amire a sikeres felvételihez szüksége van.

Mi nem az iskolai tananyagot tanítjuk meg a gyerekeknek. Az iskolában már megszerzett, meglévő tudásukra építünk, és olyan típusfeladatokat gyakoroltatunk velük, amelyek nagy eséllyel fordulhatnak elő a felvételi vizsgán.

Megtanítjuk a gyerekeket arra, hogy azt a tudást, amit megszereztek az iskolában, hogyan alkalmazzák a felvételin.

Szülőként nagyon fontos tudnod, hogy a vizsgán nem olyan típusú feladatokkal találja magát szembe gyermeked, mint amivel egy iskolai dolgozatban vagy felelés során. A felvételin teljesen másfajta logikára lesz szüksége gyermekednek matematikából és magyarból is, mint a tanórákon. Ezért fektetünk óriási hangsúlyt arra, hogy megtanítsunk neki mindent, amire szüksége lesz a vizsgán, az iskolában azonban nem tanítják meg neki.

A sikeres felkészítés érdekében szaktanárainkkal saját feladatlapokat állítunk össze, nem pedig az előző évek feladatlapjait dolgozzuk fel. Az általunk összeállított feladatsorok úgy épülnek fel, hogy minden olyan tananyag szerepel benne, ami a felvételin követelmény.

Összességében véve, egy olyan tudásanyagot adunk át gyermeked számára, amihez az iskolai oktatás keretein belül nem jut hozzá. Egy olyan gondolkodásmódot sajátíthat el tanfolyamainkon, ami elengedhetetlen a sikeres felvételi vizsgához. Ennek eredményeképpen a te gyermeked is képessé válik arra, hogy a vizsgán, stresszes körülmények között is képes legyen sikeresen alkalmazni azt a tudásanyagot, amivel már rendelkezik.

Középiskolai Felvételi Előkészítő
Horváth Katalin
Vezető tanár