Hogyan tanulnak online képzésünkön a gyerekek?

Hogyan tanulnak a gyerekek az online gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamunkon?

Nincs lehetőséged tantermi körülmények között zajló felvételi előkészítőre íratni a gyermekedet, mert nincs a közelben?

Kétségeid vannak az online felvételi előkészítő hatékonyságával kapcsolatban?

Akkor ez a cikk neked szól!

Élő online felvételi előkészítőnk jelentősen megkönnyíti a vizsgára való felkészülést azok számára is, akik a tantermi előkészítők helyszíneitől távol laknak.

Élő online tanóráinkat vasárnaponként, egy hét csúszással indítjuk. Ez azt jelenti, hogy a tantermi oktatáshoz képest az online képzés egy héttel később, vasárnap indul.

Online képzésünket élőben közvetítjük tanteremmé átalakított stúdiónkból, ahol tanáraink ugyanazt a tananyagot tanítják meg, mint egy héttel korábban a személyes oktatás keretein belül.

Aki részt vesz az online oktatáson, ugyanúgy felteheti a kérdéseit élőben, mint a tanteremben, csak a Zoom Business-en keresztül. Az online órának addig nincsen vége, amíg minden kérdés megválaszolásra nem kerül.

Az online tanórákról felvételt készítünk és korlátlan hozzáférést biztosítunk ezekhez a felvételekhez minden gyermek számára. Ezeket a felvételeket bármikor újra megnézheti gyermeked vagy akár együtt is végig nézhetitek.

Az online felvételi előkészítőnket úgy állítottuk össze, hogy pontosan olyan hatékony legyen, mint a személyes oktatás. Ugyanakkor megvan az az előnye, hogy otthonról, kényelmesebb körülmények között tanulhat gyermeked.

Pótlási lehetőséget is biztosítunk, hogy gyermeked ne maradjon le hiányzás esetén sem.

Szülőként joggal merül fel benned a kérdés, hogy gyermeked hogyan fogja bepótolni a tanulnivalókat egy esetleges hiányzás esetén. Mivel a felvételi előkészítő tanfolyam hónapokat vesz igénybe, ezért bármikor előfordulhat, hogy gyermeked nem tud részt venni az élő online órán betegség, családi program vagy más elfoglaltság miatt.

Nekünk azonban van az ilyen esetekre egy tökéletesen működő megoldásunk!

Az online tanórákról felvételt készítünk és korlátlan hozzáférést biztosítunk ezekhez a felvételekhez minden tanulónk számára. Így hiányzás esetén otthoni körülmények között végignézhető és megtanulható a hiányzás miatt kimaradt anyagrész.

Ezeket a felvételeket akárhányszor megnézhetitek, beletekerhettek stb. Így gyermeked hiányzás esetén is megkapja azokat magyarázatokat, anyagrészeket, amelyekről lemaradt.

Zoom-on keresztül tartjuk az órákat, a belépéshez szükséges kódot e-mailen keresztül lehet elkérni az adott alkalomhoz.

Ezzel a lehetőséggel azt szeretnénk biztosítani számotokra, hogy minél magasabb minőségű oktatásban lehessen része gyermekednek, illetve, hogy hiányzás esetén se maradjatok magatokra.

Megnyugtató tapasztalatok az online felvételi előkészítőnkről

Az online oktatáson részt vett diákoktól és szüleiktől pozitív visszajelzést kaptunk a tanfolyammal kapcsolatban.

A résztvevők számára fontos volt, hogy nem előre rögzített felvételeket néztek, hanem az oktatás élőben zajlott, és tanáraink mindig közvetlenül a résztvevőknek magyarázták el az adott tananyagot.

Könnyű volt a tanulás az online eszközökön keresztül, mert stúdiónkban, ahonnan az élő tanórák közvetítése zajlott, tantermi szituációt szimuláltunk. Ez azt jelenti, hogy tanáraink a táblára írtak, és így érthetőbbé vált a gyerekek számára a magyarázat, jobban tudták követni a tananyagot.

Az élő online tanóra előnyei közt volt még az is, hogy a gyerekek élőben tudtak kérdezni, ezért egymás kérdéseiből is tanulhattak.

A tapasztalat is azt mutatta, hogy azok, akik esetleg kihagytak egy-egy online órát, valamilyen más családi vagy egyéb elfoglaltságuk miatt, azok könnyedén tudták pótolni a kimaradt tananyagot a felvételeken keresztül. Igaz, hogy aki utólag pótolt, és felvételről nézte a tanórát, az nem tudott kérdéseket feltenni az aktuális tananyaggal kapcsolatban, de a tapasztalatok szerint, az élőben elhangzott, mások által feltett kérdések nagyrészt lefedték az ő kérdéseiket is.

legfontosabb tapasztalata azonban az online felvételi előkészítőnknek az volt, hogy azok, akik online vettek részt, ugyanolyan sikeres felvételiket írtak, mint azok, akik a tantermi oktatást választották.

Az idei tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy sikerült elérnünk azt a célunkat, hogy az online felkészítőnk ugyanolyan hatékonyságot érjen el, mint a tantermi kurzusaink.

Szeretettel várunk Benneteket is az élő online középiskolai felvételi előkészítőnkön!

Középiskolai Felvételi Előkészítő
Horváth Katalin
Vezető tanár