Hogyan segítünk a kisebb városokban élő tanulóknak?

Hogyan segít az online gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamunk a kisebb városokban élő tanulóknak?

Nincs a közeletekben olyan középiskolai felvételi előkészítő, ahová szívesen beíratnád gyermekedet?

Nehézkes az utazás a sok teendő mellet, ezért kényelmesebb lenne, ha gyermeked szabadidejében otthonról -mégis élőben – készülhetne a felvételi vizsgára?

Egy olyan hatékony felvételi előkészítőt keresel, amely rugalmas pótlási lehetőséget is kínál?

A KFE online felvételi előkészítője pont ilyen!

Élő online felvételi előkészítőinkkel azoknak kínálunk hatékony felkészülési lehetőséget, akik távol laknak a tantermi előkészítők helyszíneitől. Az online órákon részt vevő diákjaink pontosan ugyanazokat a lehetőségeket kapják meg, mint azok, akik tantermi keretek közt készülnek a vizsgára.

Online tanóráink vasárnaponként, egy hét csúszással indulnak a tantermi kurzusainkhoz képest. Ez azt jelenti, hogy a tantermi oktatást követően az online képzés egy héttel később, vasárnap indul.

Képzésünket élőben közvetítjük tanteremmé átalakított stúdiónkból, ahol tanáraink ugyanazt a tananyagot tanítják meg, mint egy héttel korábban a személyes oktatás keretein belül.

Az online oktatáson részt vevő diákok ugyanúgy feltehetik a kérdéseiket a tanóra folyamán, mint a tanteremben, csak a Zoom Business-en keresztül. Az online órának akkor van vége, amikor minden kérdés megválaszolásra került.

Az online felvételi előkészítőnket úgy állítottuk össze, hogy pontosan olyan hatékony legyen, mint a személyes oktatás. Ugyanakkor megvan az az előnye, hogy otthonról, kényelmesebb körülmények között tanulhatnak a gyerekek.

Hiányzás esetén rugalmas és hatékony pótlási lehetőséget biztosítunk számotokra.

Mivel a felvételi előkészítő több hónapon keresztül jelent rendszeres szombat délelőtti elfoglaltságot, ezért előfordulhat hiányzás. Erre az eshetőségre is felkészültünk!

Az online tanórákról felvételt is készítünk, melyhez korlátlan hozzáférést biztosítunk minden gyermek számára. Így gyermeked hiányzás esetén is megkapja azokat magyarázatokat, anyagrészeket, amelyekről lemaradt.

Ezzel a lehetőséggel szeretnénk biztosítani számotokra a magas szintű oktatást, illetve azt is, hogy hiányzás esetén se maradjatok magatokra.

Pozitív tapasztalatok az élő online felvételi előkészítőről

Az online oktatáson részt vett diákoktól és szüleiktől rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a tanfolyammal kapcsolatban.

A résztvevők számára könnyebbé teszi a tanulást, hogy nem előre rögzített felvételeket néznek végig, hanem az oktatás élőben zajlik, és tanáraink mindig közvetlenül a résztvevőknek magyarázzák el az adott anyagrészt.

Mivel stúdiónkban tantermi szituációt szimulálunk, a gyerekek számára könnyű a tanulás az online eszközökön keresztül is. Ez azt jelenti, hogy tanáraink a táblára írnak, és így érthetőbb a gyerekek számára a magyarázat, jobban tudják követni a tananyagot.

Az élő online tanóra előnyei közé tartozik, hogy a gyerekek élőben tudnak kérdezni, ezért egymás kérdéseiből is tanulhatnak.

A tapasztalat azt mutatja, hogy azok, akik esetleg kihagynak egy-egy online órát, valamilyen más családi vagy egyéb elfoglaltságuk miatt, azok könnyedén tudják pótolni a kimaradt tananyagot a felvételeken keresztül. Igaz, hogy aki utólag pótol, és felvételről nézi a tanórát, az nem tud kérdéseket feltenni az aktuális tananyaggal kapcsolatban, de az élőben elhangzott, mások által feltett kérdések nagyrészt lefedik az ő kérdéseiket is.

legfontosabb tapasztalatunk az online felvételi előkészítőnkkel kapcsolatban az, hogy azok, akik online vettek részt, ugyanolyan sikeres felvételiket írtak, mint azok, akik a tantermi oktatást választották.

Szeretettel várunk Benneteket is az élő online középiskolai felvételi előkészítőnkön!

Középiskolai Felvételi Előkészítő
Horváth Katalin
Vezető tanár