A gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamunk értékelése

Vége van a gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamunknak, kérjük, hogy értékeljétek!

Köszönjük a bizalmatokat, és hogy a gimnáziumi felvételi előkészítőnket választottatok. Reméljük, hogy pozitív tapasztalatokkal lettetek gazdagabbak felvételi előkészítőinken akár a tantermi oktatást, akár az élő online tanfolyamunkat választottátok.

Mivel az tűztük ki célul, hogy a lehető legmagasabb színvonalú oktatást nyújtsuk a felvételi vizsgára készülő gyerekek és szüleik számára, ezért folyamatosan fejlesztjük kurzusainkat és módszereinket.

Ahhoz, hogy ezt megtehessük, szükségünk van a ti visszajelzéseitekre, tapasztalataitokra is, ezért arra kérünk, hogy értékeljétek a tanfolyamot és osszátok meg velünk a személyes tapasztalataitokat.

A liknkre kattintva eljutsz a Gimnáziumi Felvételi Előkészítő Google oldalára, ahol a „Vélemények” résznél a „Google értékelés”-re kattintva megírhatod nekünk saját tapasztalataidat.

Segítségedet előre is köszönjük!

Gimnáziumi Felvételi Előkészítő
Horváth Katalin
Vezető tanár

Fontos, hogy a gyermek aláírása a szülő vagy gyám aláírása nélkül nem fogadható el.

Miután lezajlottak a felvételi vizsgák, lehetőségetek van a tanulói adatlapon szereplő sorrend megváltoztatására, vagy akár új tanulmányi területet is felvehettek. Ez utóbbira azokban az iskolákban van lehetőségetek, amelyet az eredeti tanulói adatlapon megjelöltetek. Ha új tanulmányi területet szeretnétek felvenni, akkor az érintett középiskolával szükséges előzetesen egyeztetnetek.

A változtatáshoz módosító tanulói adatlapot kell előállítanotok szintén a KIFIR rendszerből, melyet meg kell küldenetek az Oktatási Hivatal részére.

A beküldési határidőket szintén az Oktatási Hivatal teszi közzé. Az aktuális időpontokról  honlapunkon itt  tájékozódhatsz.