Debreceni gimnáziumok és szakgimnáziumok

Nyolcévfolyamos gimnáziumok és szakgimnáziumok bemutatkozása

Négyévfolyamos debreceni gimnáziumok és szakgimnáziumok bemutatkozása

Amit a gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamainkról tudnod kell…

8, 6 és 4 osztályos gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamokat szervezünk. A képzéseket 4. , 6. és 8. osztályos tanulók részére szervezzük. A gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamon a gyerekek a tanáraink tapasztalatai alapján egyedi feladatokkal készülnek fel az írásbeli és a szóbeli gimnáziumi felvételi vizsgára. A 8, 6 és 4 osztályos gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyam írásbeli része összesen 15 alkalomból áll. A 8. és a 15. alkalmon írásbeli tesztet töltenek ki a gyerekek. A szóbeli felvételi tanfolyam 5 alkalom, az utolsó alkalommal a gyerekek a gimnáziumi felvételi vizsgához hasonló szóbeli vizsgát tesznek, számukra idegen tanárok előtt.

Küszöbön a gimnáziumi felvételi és még nem találtad meg a megfelelő felvételi előkészítőt?

Jó lenne, ha a te gyermekedet is egy tapasztalt tanári gárda készítené fel a sikeres gimnáziumi felvételire?

Tudtad, hogy a felvételi 8 osztályos gimnáziumba egyre népszerűbb, mert egyre több szülő választja ezt a megoldást, a hagyományos általános iskola felső tagozata helyett?

Akár 8, 6 vagy 4 osztályos gimnáziumi felvételire készültök, nálunk a legjobb helyen jártok.
Miért?
Azért, mert nálunk, a Gimnáziumi Felvételi Előkészítőben minden körülmények között zavartalanul készülhetnek a gyerekek az előttük álló megmérettetésre. Még egy esetleges karantén esetén is, hiszen a felvételiket akkor is megtartják, ha újra bevezetik a digitális oktatást.