8 osztályos feladatlapok magyar nyelv

Az alábbiakban egészen 2005-ig visszamenőleg megtalálod a 8 osztályos feladatlapokat magyar nyelvből! Ezek a feladatsorok 4. osztályos tanulók számára lettek összeállítva a középiskolai és gimnáziumi központi felvételi vizsgára. A címben láthatod, hogy az egyes feladatlapok mely évben szerepeltek a magyar nyelv és irodalom felvételi vizsgán.

A feladatlapok áttanulmányozásával kapsz egy képet arról, hogy milyen típusfeladatok szerepelnek a vizsgadolgozatban. Ezek a feladatok teljesen másfajta gondolkodást igényelnek, mint az iskolai dolgozatok vagy feleletek. Ezért tartjuk fontosnak a gyerekek célirányos felkészítését a központi írásbeli felvételire magyar nyelvből.

Gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamainkon olyan gondolkodásmódot sajátítanak el a résztvevő gyerekek, melynek alkalmazásával könnyebben és sikeresebben veszik az írásbeli és a szóbeli felvételi vizsga kihívásait.

Kattints a megfelelő évszámra, és olvasd el vagy töltsd le a 8 osztályos feladatlapokat magyar nyelvből!

8, 6 és 4 osztályos gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamokat szervezünk, melyek 4. , 6. és 8. osztályos tanulóknak szólnak. A gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyamon a gyerekek olyan egyedi feladatokkal készülnek fel az írásbeli, illetve a szóbeli gimnáziumi felvételi vizsgára is, melyeket a tanáraink tapasztalatai alapján állítottunk össze. A 8, 6 és 4 osztályos gimnáziumi felvételi előkészítő tanfolyam írásbeli része összesen 15 alkalomból áll, amely tartalmazza az írásbeli tesztek kitöltését is.  Ezt a 8. és a 15. alkalmon töltik ki a gyerekek. A szóbeli felvételi tanfolyam pedig 5 alkalomból áll. Az utolsó alkalom különleges, hiszen a gyerekek a gimnáziumi felvételi vizsgához hasonló szóbeli vizsgát tesznek számukra idegen tanárok előtt.

Még nem találtad meg a megfelelő felvételi előkészítőt, pedig küszöbön a gimnáziumi felvételi?

Jó lenne, ha a te gyermekedet is egy tapasztalt tanári gárda készítené fel a sikeres gimnáziumi felvételire?

Tudtad, hogy a felvételi 8 osztályos gimnázium egyre népszerűbb, mert egyre több szülő választja ezt a megoldást?

Ha 8, 6 vagy 4 osztályos gimnáziumi felvételire készültök, akkor nálunk a legjobb helyen jártok.
Miért?
Azért, mert nálunk, a Gimnáziumi Felvételi Előkészítőben minden körülmények között zavartalanul készülhetnek a gyerekek az előttük álló megmérettetésre. Még egy esetleges karantén esetén is, hiszen a felvételiket akkor is megtartják, ha újra bevezetik a digitális oktatást.