Álláshirdetés

MUTASD MEG, HOGY TE VAGY A LEGJOBB FŐISKOLÁS TANÁR

Szia!

Mi 8., 6. és 4. osztályos gimnáziumi felvételi előkészítőt tartunk Budapest több pontján és keresünk még néhány főiskolást, akik matek és magyar órákat tartanának az általános iskolásoknak.  

Olyasvalakit keresünk, aki önálló, talpraesett és rátermett a feladatok megoldásában és nem fél, hogy általános iskolásokat kell tanítania. 

 

Amire mindenképpen számíts:

1, Hetente szombatonként 2 x 80 percet kell tanítanod szeptembertől januárig.

2, Csoportonként kb. 15 izgalmas, tudásvágyra éhező tinédzsernek tudod megmutatni a tanári képességeidet.

3, Nem csak az órákat kell megtartanod, hanem fel is kell rá készülnöd (ezt személyesen megbeszéljük).

4, Szombatonként reggel 9-kor kezdünk.

Miért izgalmas és mit ígérünk Neked?

1, Megmutathatod, milyen jó tanítani, olyan munkával foglalkozol, amit örömet okoz.

2, Beleláthatsz egy magániskola világába. 

3, Kibontakoztathatod a tehetségedet, mert figyelünk Rád és mindig meghallgatjuk a véleményedet.

4, És ezért mi egy szombat délelőtti munkádért (3+1 óra) alkalmanként nettó 10.000 Ft-ot fizetünk neked, természetesen hivatalosan bejelentve.

nyári szünet

Jelentkezés

Jelentkezésedet önéletrajzzal kérjük, küldd el az iskola@kfe.hu email címre vagy hívj a 06-20-666-7222-es telefonszámon.

Üdvözlettel:

Horváth Katalin

8, 6 és 4 osztályos gimnáziumi, középiskolai felvételi előkészítő

A középiskolai felvételi előkészítő központ 2020 szeptember 19-e és 2021 február 20-a között szombatonként középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamot tart 4. osztályos, 6. osztályos és 8. osztályos tanulók részére Budapest 8 helyszínén. A középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamon a gyerekek a tanáraink tapasztalatai alapján egyedi feladatokkal készülnek fel az írásbeli és a szóbeli középiskolai felvételi vizsgára. A középiskolai felvételi előkészítő tanfolyam írásbeli része 15 alkalom, a 8. és a 15. alkalmon írásbeli tesztet töltenek ki a gyerekek. A szóbeli felvételi tanfolyam 5 alkalom, az utolsó alkalommal a gyerekek a középiskolai felvételi vizsgához hasonló szóbeli vizsgát tesznek, számukra idegen tanárok előtt.

Küszöbön a gimnáziumi felvételi és még nem találtad meg a megfelelő felvételi előkészítőt?
Jó lenne, ha a te gyermekedet is egy tapasztalt tanári gárda készítené fel a sikeres középiskolai felvételire?

Tudtad, hogy a felvételi 8 osztályos gimnáziumba egyre népszerűbb, mert egyre több szülő választja ezt a megoldást, a hagyományos általános iskola felső tagozata helyett?

Akár 4, 6 vagy 8 osztályos felvételire készültök, nálunk a legjobb helyen jártok.
Miért?
Azért, mert nálunk, a Középiskolai Felvételi Előkészítőben minden körülmények között zavartalanul készülhetnek a gyerekek az előttük álló megmérettetésre. Még egy esetleges karantén esetén is, hiszen a felvételiket akkor is megtartják, ha újra bevezetik a digitális oktatást.

teszt 1-2-3