Mit tudunk, amit mások nem

Szülőként és pedagógusként egyaránt szembenéztünk már a felvételi nehézségeivel. Az elmúlt évek során kitapasztaltuk, hogyan érdemes a felvételire készülni, s gyermekeink bekerültek a legjobb gimnáziumokba. A középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamokon ezeket a tapasztalatokat szívesen megosztjuk veled, a felkészülésben segítünk a Te gyermekednek is. A felvételi lapok kitöltésében is segítséget nyújtunk és tájékoztatást adunk a határidőkről, következő lépésekről.

 

Oktatási metodikánk nagyban különbözik az iskolában megszokottól. Nálunk nagy szerepet kapnak a logikus, gondolkodásközpontú feladatmegoldások. Ezek kulcsfontosságúak a sikeres felvételi szempontjából, mivel fontos, hogy a te gyermeked is képes legyen önállóan, saját szavaival visszaadni a gondolatait, és a tanultakat alkalmazni is tudja. A kurzus ideje alatt a te gyermeked is kialakítja azt a módszert és technikát, amellyel sikeres felvételi vizsgát tehet.

 

Csak a felvételire készülünk a középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamokon

A középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamok során csak a felvételire készítünk fel és abban is segítünk, hogy sikeres felvételi vizsgát tegyenek a gyermekeitek. Nem csak teszteket töltetünk ki a gyermekekkel, hanem jól átgondoltan felépített, témakörökre bontott tudásanyagot adunk át. Azzal is foglalkozunk, amire az iskolában a tanóra keretein belül kevesebb idő jut. Minden fontos információt megtalálsz az ingyenesen letölthető tudásanyagunkban. 15-16 fős csoportokkal dolgozunk, ahol mindenkire jut elég idő, és a gyerekek oldott légkörben tanulhatnak.

 

Próbafelvételi

 

Kurzusainkon gyermekednek lehetősége nyílik próbafelvételire is, ahol számára idegen tanárok előtt adhat számot tudásáról. Itt rengeteg gyakorlati tapasztalatot szerezhet a vizsga menetével kapcsolatban. A próba írásbeli és szóbeli vizsga eredménye egy valós, objektív képet ad gyermeked teljesítményéről, így azt is megmutatja, mik az erősségei, és hol van még szükség gyakorlásra.

 

Online pótlási lehetőség hiányzás esetén

Amennyiben betegség vagy akár családi program miatt nem tud jönni gyermeked a tantermi felvételi előkészítőre, következő vasárnap be tud csatlakozni az online kurzusba. Az online foglalkozásunk egy hét csúszásban van a személyeshez képest, így mindegy melyik helyszínen tanul gyermeked, ugyanazt az anyagot tanítják tanáraink. Zoom-on keresztül tartjuk az órákat, a belépéshez szükséges kódot e-mailen keresztül lehet elkérni az adott alkalomhoz.

 

Felkészítünk a szóbeli vizsgákra is

A legtöbb 8, 6 és 4 osztályos gimnáziumi, középiskolai felvételi előkészítő tanfolyam csak az írásbeli résszel foglalkozik. Ezzel szemben mi több gimnázium szóbelijére is segítünk felkészülni, és a kurzus végén próba szóbelire is lehetőséget biztosítunk a diákjaink számára idegen tanárokkal, akikkel még sohasem találkoztak.

 

Középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamok: Időpontok és árak

A gimnáziumi, középiskolai felvételi előkészítő tanfolyamok 2024 szeptember 21-én kezdődnek és 2025. február 16-ig tartanak. Jelentkezni szeptember 18-ig lehet. Az írásbeli felvételire felkészítő tanfolyam díja 4 x 35.000 Ft (2500 Ft/tanóra), a szóbeli felvételire való felkészítő tanfolyam 30.000 Ft. Ha egy összegben fizeted ki a tanfolyam díját, 10% kedvezményt biztosítunk, így a tanfolyam összesen: 126.000 Ft (2250 Ft/tanóra). Fizethetsz Mastercard és Visa bankkártyával, banki átutalással vagy bankpénztári befizetéssel.